De Musket is een goudblond bier met 7,3 % vol alcohol, met een heldere bitterheid en een lange en aangename afdronk.

Musket is het wapen waarmee Charlepoeng om het leven gebracht werd.
Mennekesbrug is een donkerblond licht bitter bier met 6.2% vol alcohol, met een aangename hoppige afdronk en met een lange nasmaak. De Mennekesbrug is het hele jaar door beschikbaar.

  Mennekesbrug is de toponiem van een  brugje en een holle weg in de omgeving van Ganspoel.  Volgens een  legende leefden er ooit kaboutertjes.  Hun verhaal is te lezen in  "Sagen en legenden uit de Druivenstreek en het Zonienwoud" van auteur Johan Vanloo.
Charlepoengbrood

Onze buurman en bakker Alex Michiels van de bakkerij D'Yse kwam op het lumineuze idee om onze Charlepoeng - Mennekesbrug in een broodrecept te gebruiken. Het uiterst lekkere Charlepoengbrood was geboren.

Bakkerij D'Yse bakt het Charlepoengbrood voor speciale gelegenheden en op aanvraag.
Charlepoengkaas
Begin 2015 kwam Raf Vanderperren van Fine Food Vanderperren op het idee om een eigen bierkaas te laten maken. Zijn keuze viel op onze Charlepoeng-Mennekesbrug. Deze kaas bevat 22 % Mennekesbrugbier. Dat geeft hem een zeer aangename smaak.

De Charlepoengkaas staat op de kaart in een aantal horecazaken.

Charlepoengcadeau

Met het mooie Charlepoeng-bierbakje met daarin een stijlvol Charlepoengglas en vijf flesjes lekkere Charlepoeng - Mennekesbrug, is de Biergilde-Dijleland erin geslaagd een uniek en luxueus streekgeschenk aan te bieden.